The Color Run este o cauza sociala sau o organizatie non-profit?

The Color Run nu este nici o cauza sociala, nici o organizatie non-profit.

Evenimentul este organizat de KICK OFF EVENTS, organizatie cu scop lucrativ, iar scopul nostru este sa organizam evenimente cu un grad ridicat si foarte ridicat al calitatii.

Ajutati vreo cauza sociala ori organizatie non-profit?

Da, ajutam cu mare drag!
Spunem tuturor despre munca minunata pe care prietenii nostri de la Scoala de Valori si AIESEC o fac.

Participa la The Color Run si fii eroul unei generatii! Generatia GROW!

GROW este un proiect pentru liceenii cool, organizat de Scoala de Valori si AIESEC, cu traineri internationali, workshop-uri practice si multa distractie! Un procent din taxa ta de participare la cea mai vesela cursa alearga catre adolescentii din GROW, pentru a-i ajuta sa-si descopere valorile si sa-si aleaga drumul in viata!

Hai la The Color Run sa sustii GROW, cel mai cool proiect pentru tineri, organizat de Scoala de Valori si AIESEC!

GROW aliniaza la start liceeni curiosi, traineri internationali veniti de pe tot globul si o super-echipa de organizare, care pornesc in pasi de alergare intr-o aventura colorata cu experiente de invatare wow, distractie si prieteni noi. La linia de finish, adolescentii sunt mai increzatori in fortele proprii si pot sa mearga mai departe pe drumul potrivit in viata.

Cand alergi la The Color Run, o faci pentru tine si pentru adolescentii din Romania! Alearga cei mai fericiti 5km din lume pentru cel mai colorat program educational din Romania!

Inscrie-te la The Color Run si sustine GROW, proiectul care coloreaza anii de liceu in nuante de entuziasm, deschidere si incredere in sine!

Afla mai multe despre GROW – click aici

Parteneri cauza

Scoala de ValoriGrowAIESEC

WOW! Abia astept The Color Run din nou in orasul meu! A fost cea mai frumoasa zi din viata mea! Eu si prietenii mei ne-am distrat de minune!
La The Color Run am primit prima mea medalie! Am pus-o pe perete, sa imi aduc aminte, zilnic, de primii mei 5km!
E pentru prima oara cand voi participa! In 2014 si 2015 am tot amanat, dar acum nu mai ratez! Ne vedem la start!
Am participat la toate evenimentele de pana acum! Vreau pudra, pudra, cat mai multa pudra! Si muzica. Si fete dragute :)
The Color Run este cea mai distractiva cursa la care eu si familia mea am participat! Ne-am simtit minunat, toti 4! Ne (re)vedem in 2016!