The Color Run este o cauza sociala sau o organizatie non-profit?

 

The Color Run nu este nici o cauza sociala, nici o organizatie non-profit.

Evenimentul este organizat de KICK OFF EVENTS, organizatie cu scop lucrativ, iar scopul nostru este sa organizam evenimente cu un grad ridicat si foarte ridicat al calitatii.

 

Alergatorule, atunci cand participi la The Color Run, o faci pentru tine, dar si pentru altii din Romania!

 

In perioada aprilie 2014 – iulie 2017, The Color Run Romania a sustinut proiectul Grow, desfasurat de Scoala de Valori si AIESEC, ajutandu-i pe tineri sa isi descopere valorile si sa-si croiasca drumul in viata.

De-a lungul acestor ani, mii de adolescenti au fost alaturi de noi, au fost activi si s-au implicat in societate, descoperindu-si in felul acesta personaliatea si potentialul fantastic.

Entuziasmul lor si gandurile frumoase ne-au provocat sa fim tot mai buni, atat pentru ei, dar si pentru voi, alergatorii nostri.

 

In momentul de fata, atentia noastra se indreapta spre alte proiecte care produc o schimbare in evolutia noastra, a tuturor.

Ne dorim sa sustinem noi proiecte care joaca un rol important in crearea unui loc mai bun pentru cei din jurul lor. Astfel, o parte din taxa de participare la cea mai vesela cursa alearga e posibil sa mearga catre aceia dintre voi care faceti lucruri minunate pentru ceilalti. O fapta buna, mii de oameni mai fericiti. Daca te regasesti printre aceste randuri, scrie-ne, iar cauza ta poate fi cea pe care urmeaza o sa o sustinem.

WOW! Abia astept The Color Run din nou in orasul meu! A fost cea mai frumoasa zi din viata mea! Eu si prietenii mei ne-am distrat de minune!
La The Color Run am primit prima mea medalie! Am pus-o pe perete, sa imi aduc aminte, zilnic, de primii mei 5km!
E pentru prima oara cand voi participa! In 2014 si 2015 am tot amanat, dar acum nu mai ratez! Ne vedem la start!
Am participat la toate evenimentele de pana acum! Vreau pudra, pudra, cat mai multa pudra! Si muzica. Si fete dragute :)
The Color Run este cea mai distractiva cursa la care eu si familia mea am participat! Ne-am simtit minunat, toti 4! Ne (re)vedem in 2016!